Saturday, May 29, 2010

menang do!

Aku baru je menang tiket Redcarpet gala night for lagenda budak setan at GSC Pavillion. Malangnya, benda alah ni buat isnin malam. terbaik kan? memang terbaik!

Kenapa dalam dunia ni, semua benda yg best akan jadi bila aku ada kat hostel? serious tak sonok, benci gila do! arghhh! bila nak habis skola? hahaha

So mcm mana aku tetiba dapat tiket free ni?? sebab..

Malam semalam, aku sgt addicted tgk semua video lagenda budak setan kat youtube. bila aku tgk satu video ni.. description video tulis..

10 tickets will be awarded for the movie premiere held in GSC Pavillion on May 31, 2010 for those who can best give their honest opinions about this song in a few words (in malaysian or english).

so apa lagi.. aku mula la karang ayat jiwang aku.

last-last menang, best siot!

tapi malam isnin. apa bole buat? belajar physic jela aku malam tu! sabar jela!

No comments: