Friday, May 7, 2010

Sleep disorder!!!

Kenapa title aku kali ni berkaitan dengan sleep disorder? Firstly sebenarnya sekarang aku sendiri sedang mengalami tahap ngantuk yg maksimum. Serious beb! Aku bila time dapat balik rumah, kerja aku byk diisi dgn tido. Kalau tak tido tu rasa cm tak puas..

Mula tadi aku ingat nak bace sejarah form 4 sikit sbb aku byk gila tak cover lagi.. Sejarah boring dohhh, aku serius heran nape ada gak manusia yg suka subjek yg mudah melenakan mataku ini kan? Kira korang antara yg bertuah beb.. Eh lagi satu benda aku nak share, ni first time kot aku post bloog guna hp.. Agak sonok! Cuba hang try.. Rasa mcm tanak lepaskan peluang keemasan ini,haha gelabah!!!!!!!

No comments: