Thursday, May 27, 2010

HEAVEN

Well, aku baru sampai rumah. Ya Allah! Heaven!!!

Aku berjaya pulang ke rumah dengan selamatnya. Haha, takde terlajak ke Pudu lagi. Pergh nasib baik, tapi tak tahan bai dok dalam bus tadi. penuh dengan budak teknik je. budak ASIS pun nyebok sekali.

Penat gila sial! Bus semua penuh. Berpeluh macam apa dah aku tadi. Dah lama tak naik bus seramai gitu.

Tapi masa dalam bus tu, aku ternampak pulak sorang budak ni. Dia sebenarnya teman sepermainan aku dulu kala. Kira dia cousin kepada jiran aku la, haa. dari situlah kami berkawan rapat. Main roller blade sama-sama, main yoyo, main basikal ramai-ramai, main badminton depan rumah yang nak cari nahas accident. Aku rindu semua tu.

Aku mampu senyum kat dia, tak berani nak cakap beb.

Biarlah.. Nama dia pun aku dah lupa. Entah-entah, dia pun tak ingat nama aku gak. Eleh, kira adil la tu kan? Tapi dulu masa time kecik, aku tidak digelar sebagai JIGA. aku digelar sebagai IKA.

Mengantuk gila. Tadi exam agama aku bantai tido mengila. Malas nak pikir. Sampai member sebelah aku, kejutkan aku bagai nak gila then ajak aku main something. Thanks sebab kau sedarkan aku dari tidur selama itu.

4 more subjects to go, good luck!

No comments: