Wednesday, June 16, 2010

If we couldn't dream, our lives wouldn't mean anything anymore.

Aku mimpi aku kawen tadi. At first agak bangang la,aku tau benda ni lawak nak mampos tapi lama-lama aku makin melayan pulak mimpi aku ni sebab dia berlaku dengan spontan and it was the best dream I ever had! macam best gila nak mati. bongok kan? Hahahaha. tapi ada satu masalah, aku tak tahu sape future husband ku. serious aku cakap, aku tak pernah tengok muka dia, tak pernah dengar nama dia langsung. wooooah adakah mimpi aku ni akan menjadi realiti? gelabah siot.

what you have to do is dreammmmmm..

but never forget this..

“Life is never easy for those who dream..” by Robert James Waller

ngiahahaha..kelakarlah!

No comments: