Sunday, June 13, 2010

Before the match..

Aku tengah menunggu match antara germany and ausie ni..
waka waka this time for africa bebeh! :D
Aku gerenti germany will scores...
Sambil menunggu tu, aku main webcam sat..
yela main webcam kan nampak macam cool, aku pun nak try.
serious boring!



big head!!!!


ada ciri gadis ayu seperti Ayu dalam lagenda budak setan?


bubbles of mine, hahaha tak boleh blah sial!


HIDUP FIFA! sekian!

bye nak makan dulu, happy holidays!

P/S : Aku jeles tengok orang sama baya dengan aku dah amik lesen kete, shit demmit! bila turn aku ni? ni buat aku berkobar-kobar nak habiskan sisa-sisa waktu persekolahan (lebih kurang 5 bulan lagi) Well, aku akan tetap sayangkan masa sekolah. SENIOR YEAR 2010.

No comments: