Sunday, June 13, 2010

Jelesnya!

Aku nak amik benda tu gak
tapi takpe just focus on my studies first
lepas ni jagalah! engkau.. engkau.. dan engkau..
aku berjaya melepasi semua halangan. tengok lah nanti!
ceh bajet ayat nak bersemangat lebih je!
lagi satu,
aku tanak masuk plkn.
banyak benda aku perlu settle lepas habis spm
banyak benda akan tertangguh sial!
drpd pegi hutan kawad sepanjang masa.
keselamatan entah ok ke tak.
hell no babeh!

Ok lah, papepun tadi aku tgk Child's Play kat hbo kot. Pergh cite tu sangat best. Ala cite chuck tapi zaman tok kadok dulu. Cerita ni bagi pengajaran jugak kat kanak-kanak so that dorang takkan beli anak patung menyerupai manusia. Perlu ke?

Rock on till death!

No comments: