Wednesday, June 9, 2010

less talking but more pictures.

Hey peeps. Dah lama gile tak update blog ni! Rindu sangat! What I have done so far in 3 weeks ago? My pictures tells you everything.

Malas nak cakap beb, otak sudah beku dgn input yg sangat banyak masa ekspedisi ilmu kat sekolah selama 5 hari berturut-turut. Pergh letih sangat ni. Lepas habis upload gambar ni semua, aku mau tido dulu!

So..

Enjoy your life!


Dia sangat bermasalah


Hasil kami.


Proses membuat concrete yang kukuh.


Kau tengok cara dia amik gambar pun kau tau dia memang annoying.


(in process)


During physic class with Hafizah. Muka belajar tu!


Aku dah mula pasang niat untuk belajar. Syukur.


bajet nak tiru gambar kitorang tapi tak jadi


Pose aku yang semakin hari semakin popular
HAHAHAHA

2010 sangat best.

No comments: