Sunday, June 13, 2010

nak promote skit



"Nama dia kasha. Kat sini kita panggil dia budak setan"

"Saya janji bila awak lulus nanti, awak boleh sarungkan cincin tu pada jari manis saya"

"Aku tak pernah benti cintakan ayu, Su"

Ni la antara dialog yang selalu merayap-rayap kat otak aku ni ha. Hahaha.

Well novel dia sangat sweet doh! sangat best. aku on the way nak habiskan novel ni. sebelum ni serious aku cakap aku tak pernah terdetik nak beli novel cinta,apatah lagi nak membacanya. Aku more to comics. Tapi bila baca karya ahadiat akashah ni serious macam woah! ayat-ayat dia takde la nak jiwang nak mampos, ayat dia macam cool je.. steady je.. macam jiwa aku la senang cite. Cuba la baca. Best serious best, tak tipu!

1 comment:

NadRaH je wEh. said...

kaw bace sbb kaw ade ,
aku nehh na bace apeee ?
haha