Saturday, June 12, 2010

New addiction

Neutron star collision by MUSE is original soundtrack for Eclipse.

Aku sangat addicted dengan lagu ni sekarang sebab entah, maybe lirik dia yang best serta cara boyfriend aku nyanyi, Matt Bellamy menusuk jiwa ragaku. sungguh. well semua lagu matt bellamy nyanyi sentiasa makan jiwa aku. Ceh gelabah tapi betul la!

Bila tengok tajuk lagu dia, aku teringat time aku belajar radioactivity kat sekolah haritu. chapter yang susah gila nak mampos yet sangat interesting for me. Now I know macam mana diorang detect benda artifak lama, just using radiocarbon such as carbon 14 and so on.. physic is fun.

Semalam aku tengok bola jap, tapi bila nak 90 minit tu..aku terus landing dalam bilik. letih beb sebab baru balik dari Melaka. match diorang for the first 45 mins like shit man! south africa main tak mantap. then for the last 45 mins, I saw the spirit and the teamwork of both teams. aku tak sabar nak tengok match Italy and France. Aku support Itali for sure! Brazil???? we will see!

Haa sekarang semua cerita pasal bola je,tapi ingat-ingatlah kita SPM.hahahahaha dem!

Ok la. Aku sayang dia, tu cukup dah bagi aku.

No comments: