Friday, June 18, 2010

Friends

Day by day,
We've been friends for years,
Gone through the pain and tears.
We planned so many things.
We do many things thru the past few years.
I miss those moments. serious doh!
I miss when we talk about "cool guys" in other school
because obviously the boys in our school are not that cool.
but aku sorang je macam tak interested in boys topic.
I miss the drama queen, the losers and posers, the copycats and the geeks!
Hahahaha well aku takkan jumpa semua tu kat tempat lain
selain daripada HIGH SCHOOL life.
Oh how time flies.
We are all grown up now.
Girls getting more gorgeous and hot!
Boys getting more matured
but we have our own mission.
everyone has a step on the road to a new adventure.

Aku rindu semua yang pernah muncul dalam hidupku daripada sekolah rendah convent peel(2000-2002) ke sekolah rendah seri bintang utara (2003-2005) ke sekolah menengah seri bintang utara (2006-2009) ke sekolah menengah aminuddin baki (Jan - Feb 2009) dan destinasi terakhir ialah sekolah menengah teknik kuala lumpur..(Batch 2009-2010)


P/S : Eh eh jap, nadeq janganlah sedih kalau takde SESEROANG tu. kawan kan ade? hahaha. lepas spm cari gila-gila eh. aku pun nak cari gak. so.. spm tak lama lagi, relaks. tapi SPM kot. hahaha!!!

1 comment:

NadRaH je wEh. said...

na SESEORANG jugaaaaaaaaaaK !
haha
xpe , seb bek k0wang ade !
xD