Sunday, July 25, 2010

She loves you.

I love you more than you could imagine.
Entah la, saya suka awak boleh tak?
Hahaha nothing to say actually..
just keep wondering why we still not talking.
not friendly like before.
aku rindu kot kat kita yang dulu
entah la harap benda ni tak lama
well senior year la sayang
jangan stress sebab member, stress sbb SPM je
we will see then..

So 2 hari dah dok umah, keje aku tido je
taktau nape minggu ni aku exhausted nak mampos.
tidur tu mmg satu nikmat dunia yg paling best!
awww tidur tu sangat best
lanjutan dari cerita plkn,
aku dan esah decided untuk cari keje pas abis spm
and my mom just said that "duduk rumah je, buat keje rumah"
aku macam "ape cerita ni? tak maju la dok umah!"
no matter what, aku nak keje jugak.
asal dapat duit sendiri sudah.
well, its time for me to have my own money
for my satisfaction.
and lalat pun mahu tumpang sekaki.
i could not imagine how am i gonna work
with these two people who always make me laugh like hell
and ofocoz kepala diorang memang habis gila
harharhar. spm belum habis.

Rindu nad kot,
nad! nak jumpa kauuuuuuu!
do contact me thru phone kay. love,xoxo

No comments: