Sunday, September 5, 2010

Frustated day.

Ia bermula apabila kami dapat tahu semua result PRA TRIAL. Result aku semestinya tak berapa nak bagus.. mungkin result orang lain okay kot tapi bukan AKU. Aku still tak puas hati dengan result aku. Tinggal TRIAL je lagi wehhh yang aku bole buat. lepasni terus spm. Entahlah.

Bila soal pasal SPM ni, automatic dalam kepala aku ni.. "Entahlah.. Tengok jela nanti"

Well siapa dalam dunia yang tak nak belajar luar negara kan?



Muka frust betul budak ni


Peneman sejati semasa exam


Hahaha teruskan belajar


dengan budak top 3 ni.


LALAT NI UNTUK KAU!!! HAHAHAHA!

1 comment:

NadRaH je wEh. said...

gmbr shira plg hardcore
haha