Wednesday, September 15, 2010

Oh yes its raya!

Selamat Hari Raya Aidilfitri again to everyone. memandangkan aku takde keje pagi-pagi camni, so aku nak upload la serba sedikit gambar-gambar sepanjang musim raya berlangsung. so raya tahun ni macam raya tahun-tahun sebelumnya, serba sederhana dan merindui setiap insan yang telah meninggalkan saya dan keluarga. amat tersangat merindui. tapi hidup harus diteruskan!

Duit raya aku malas nak tahu tapi aku beating dengan Bradow.

Duit raya sape paling banyak for this year, yes that's the winner. ala kalau menang dapat RM5 je. yela yela. aku tak suka mengalah. tengok la macam ni. duit ni kena diam-diam je, nnt lama-lama dia banyak la. Hahaha.

We will see Bebeh!

Oh yea kita sambung dengan melihat gambar! Yeay!


CIPTA SEJARAH.


tak cukup tidur,bengang gila!


siblings. till death do us apart!


berbuka at Tropicana. Makanan dia boleh tahan juga.


Again! Tengok aku! masa ni aku buka lambat kot sebab traffic jam and sesat jalan. what a day!


with beloved mom


BK!


Online dekat hotel pun jadi lah.


MY EFFORT. first time buat kuih raya.


cousins from Melaka, Selangor and Singapore.

No comments: