Friday, December 31, 2010

HYSTERIA! FUCK!

Dengan adanya earphone yang baru aku beli petang tadi..

Aku nak layan lagu screamo malam ni. the whole fucking night. I really had a fucking day today! Dah lama aku tinggalkan zaman screamo aku ni wey, malam ni ia muncul kembali. ia kembali menjadi sebahagian dalam hidupku. Rasanya dah lama aku tak memberontak macam ni - malam ni aku jadi pyscho sial! hahaha anda nak kawan dengan saya lagi tak?

But seriously I really had a bad day today!

Aku fail test undang-undang. Hanya kurang lagi 2 untuk lulus.

Fuck fuck fuck, aku benci moment macam ni. seriously shit. rasa macam orang paling bongok dalam dunia ni. sebab apa? sebab semua orang boleh lulus dengan hanya sekali exam tu je. Aku? Aku ni tersesat mana entah.

Screamo mood tonite!

P/S : Belum result SPM lagi aku dah macam ni.

No comments: