Friday, December 3, 2010

Good day!

I went to National Library just now with syaida

Bila jumpa dia, sure dalam kepala otak aku teringat terus zaman jahiliah kami. rindu semua tu tapi sekarang semua dah besar, dah buat kerja masing-masing. Miss you guys so badly!

Tengok gelagat orang dalam library tu buat aku tak bosan langsung nak baca buku. Hahaha! Ada yang belajar dengan pasangan kekasihnya, ada yang belajar dengan harapan 10A+ (muka nerd habis), ada yang datang dengan harapan boleh melencong pergi pavi sekejap, ada yang datang untuk tidur sebab aircond kat dalam tu sejuk nak mampos.

Hahahahaha aku gelakkan semua tu dengan sendirinya. Aku baru perasan lagi 3 paper aku perlu hadapi dan lepas ni aku sudah meningkat DEWASA. woah aku suka part ni. tak sabar nak tunggu part ni. so wish me luck guys, love.

No comments: