Monday, December 13, 2010

Kerja Spare Parts Kereta

So,lalat text aku semalam.

At first.. Ini benda yang paling bodoh aku pernah dengar okaaaay!

"Weh pak cik aku ada kerja untuk aku. Kerja kat spare parts kereta dia. Dia kaya doh. Aku rasa gaji mesti banyak punya..anak menakan kan?"


Aku nak je mencarut kat situ. Kata nak cari job sama-sama tapi kerja kat spare parts kereta? Pale hotak hang. Aku nak keje apa je kat situ? Cashier je bole la tapi tak mencabar. Fikirkan aku jugak wahai lalat. Kalau kau nak kerja situ gak,aku gi 7 eleven depan rumah aku ni jela. Ada jawatan kosong pulak tu. Haa senang sangat!

No comments: