Friday, December 10, 2010

Laughing non-stop,seriously! Hahaha!

so yea im blogging thru phone right now sebab nak bagitau benda yang lawak dalam masa yang singkat. So use phone and tell the story.

maybe benda ni tak selawak yang korg sangka but siapa yang berkaitan dgn hal ni akan turut gelak bersama saya macam SPM dah habis je (oh ye saya ada 2 paper lagi ye,harap maklum hehe

Lalat text aku tadi. Dia cakap ada member aku ckp yang aku tak nak keje dgn dia tahun depan sbb perangai budak2 dia tu. Well korg bole nmpk sendiri kan? Malas nak cite panjang kat sini..

so dia ckp yg aku tak patut ckp cmtu. Dia nak keje betul2 dgn aku. Aku tahu mesti antara esah or elle yang bgtau hal sebenar...hahahahaha sungguh lawak!

No comments: