Wednesday, December 29, 2010

Geez

Dah beberapa hari aku bergelut depan tv, depan laptop tgk Gossip Girl Season 4. Fuuulamak sekarang lagi banyak conflict berlaku. Dan sekarang aku ingin bertukar kepada One Tree Hill pulak. aku tau mesti dah ramai yang khatam cerita ni. tapi serious, aku still tak khatam even season 1 pun. aku kurang gemar tgk tv series sebenarnya. sebab dia mmg kena ikut tiap2 hari kan..

Tak lupa jugak, kepada semua rakanku yang akan pergi ke latihan PLKN SIRI 1 tak lama lagi..aku nak wish ALL THE BEST AND GOOD LUCK kat sana! Kepada yang naik flight, semoga korang selamat sampai ke pusat kem tu la kan? Fulamak terbang jauh tu weh. Best kot. Gain new experience there ok! Have fun saja la! 3 bulan je kot.

Love,Jiga

No comments: