Friday, December 17, 2010

#1 What things I would never forget for the past 2 years in my high school life!

This list will be continued..

1. First time masuk asrama,belajar hidup kat asrama. Well hostel life sangat best. The chemical bond between us is much more stronger!

2. My dormmates yang sangat gila. Semua benda kita share sama. Suka,duka. Tapi satu part je mcm bangang, bila part nak tolong tu liat skit. Gonna miss them! ex-anggerik and tanjungs!

3. First time rasa kebosanan belajar yg sgt terlampau. Last year aku la juara tido dlm kelas. Haha masuk kelas je tido. Ish ish ish! takde hala tuju siot aku dulu

4. Cubaan aku untuk fly asrama tak pernah kantoi busuk dengan cikgu. Fly dengan Esah paling selamat sebab aku selalu fly dengan dia.

5. Makanan dining yang kadang-kadang sedap, kadang-kadang macam haram. aku boleh telan lauk ayam dia je. sangat sedap.

6. Tak pernah ponteng kelas, tak pernah ponteng sekolah (duduk asrama kan)

7. Stay up sampai ke pagi time exam sebab banyak tak cover lagi sampai la SPM. tak berubah perangai aku ni-study last minute.

8. Kantoi bawak phone! Gantung asrama seminggu! Damn but its fun.

9. Kena marah gila-gila hardcore dengan cikgu rafidah. serious aku tak bole lupa.banyak cacian dan makian yang aku dapat haritu, puncanya sebab aku ketawa dengan syue dalam kelas dia.

10. Buat levelling, best gak. buat true slump test, best jugak. civil ni best jugak ye!!

will be continued. love, jiga

No comments: