Thursday, December 2, 2010

Green light? Oh yeah!

I'm back to blogspot again,rindunya!

Dah lama sangat sangat sangat aku tak ber-blog ni. tengok la bila last aku post, haha so now.. i just finish my physics paper. sangat susah papernya. aku berserah sahaja apa nak jadi lepas ni. apa aku tahu aku dah buat yang TERMAMPU. kali ini memang aku buat yang terbaik, kalau takde rezeki aku redha saja.

SPM tahun ni sangat susah.

Aku tau korang takkan setuju apa aku cakap ni, tapi serious. Kalau korang cakap senang, wa nak jumpa lu la. nak tahu macam mana dapat perasaan yang "tak gentar" tu. Hahaha. Salute la weh!

I just arrived home now.

Feeling so great when im back home. Home sweet home kan? So, tadi mak aku cakap.. lepas ni nak further studies di mana and so on. Itu aku ketepikan dulu sebab 3 paper lagi kena settle ney! tapi ada satu part yang korang kena tahu.

Aku cakap... "ma, nak amik lesen terus tau lepas ni"

"Okay takde hal. mama jual kereta baba lama tu."

"Jual? Serious? Kenapa?" (padahal dah happy menggila ni)

"Kereta tu dah lama kan. Banyak maintanence,leceh"

"Woah okay la. MYVI la kalau macam tu"

"Tengok apa yang elok"

HAHAHAHAHAHAHA

DAH ADA GREEN LIGHT NI WOI! DAH ADA GREEN LIGHT NI! SIAPAAAAA TAK SUKAAAA KAAAANNN???!?!!! INI SEMANGATTTT NI... HAHAHA.

*terus bukak buku chemistry, dush dush dush

1 comment:

NadRaH je wEh. said...

oke , DAMNLY BEST !!!!!