Saturday, January 29, 2011

Boring saturday

First of all, I'm sorry Esah and Syida for not replying your text.. I'm out of credit as usual. Haha. Wake up today at 4 o'clock. OMG, sumpah lama gila aku tidur.. lantak hang la nak cakap aku apa. Aku letih gila semalam, tak tahu kenapa. and at the same time, mimpi pagi tadi sangat best. sangat best okay, tak mudah untuk dilupakan! Hehehehe

Nak share sikit la. Lately semua orang tanya benda yang sama.

"Hey jiga, whassup? college mana sekarang?"
"Jiga where are you study now?"

"You're doing A levels or foundation now?"


Ye, saya belum sambung belajar lagi. Saya tak kaya macam kalian semua. Saya tunggu result SPM saya dulu, entah la. tengok la macam mana. lepas ni saya terus kahwin kot, malas nak belajar dah. nanti jemput datang ke majlis perkahwinan saya la. ceh jodoh pun belum jumpa lagi dik oi! hahaha tak boleh blah. No no, actually its not a good time for me to study now. seriously kepala sekarang nak relax je dulu. nak tengok movie sebanyak yang mungkin. Tapi kekadang jealous gak sebab dorang dah start study. Well follow your heart jiga, just go with the flow!

Malas la nak pikir benda ni semua sekarang... Haih! Bulan januari akan berakhir tak lama lagi, ingat tu.

kan best kalau aku kecik macam ni lagi. tak payah nak fikir apa pun!


1998


1 comment: