Tuesday, January 4, 2011

Dear blog, I'm all exhausted now but i'm still okay. tak sepenat semalam la. just got back from work. 4 hours again! Hari ni kakak tu baik gilaaaa!

So aku dah ada password and account aku sendiri untuk cashier.

Tadi aku jumpa kakak senior yang ajar aku semalam, aku tanya dia ada pape jadi tak selama aku tolong dia? and dia cakap takde short. fuh fuh fuh!! serious aku manusia paling happy pada waktu tu. aku paling takut kalau short, tak tahu kenapa. Dulu time skola aku koopers. so macam dah pernah jadi kot, tu sebab macam fobia skit. Hehehe. Aku try handle perasaan itu ye.

I'm work with money. Kalau short, aku mati. Tu prinsip aku skrg. WAHAHA.

Esok aku telah diberi kepercayaan untuk bukak counter sendiri without any help. Serious cuak, aku takut gila. takut gilaaaa! ahahaha doakan kejayaan aku weh. dan esok jugak aku full time work. 10 jam ke 12jam entah. aku lupa dah. duit pnye pasal,sume jalan beb. haha

kk nak tido lu, letih la. byebye!

Eh eh aku jumpa ni tadi.

Selena and Bieber, they are in love. no doubt. but I should said this "Eeeeuwww." hahahaha!

No comments: