Tuesday, January 18, 2011

It's mine!

Perbualan aku dengan adik aku.

"Weh kau buat apa?"

"Apa? Aku tengah online jela. Kenapa?"

"Mama ajak pergi low yatt, beli ink printer"

"Tu je?"

"Ala dengan handphone, hadiah PMR aku la"

**menjerit bagai nak gila. dalam hati dah panas dah ni. aku yang gila babi nak tukar handphone, last-last dia pulak yang dapat. kau duduk asrama je pun!

"Kau sorang je la beli handphone? tak aci sial"

"Hahaha dah la baik kau siap cepat..."

well mama amat menyayangi kami. aku pun dapat tumpang gembira sekali, coz finally it's mine! wahaha. tanpa diduga, tanpa dirancang. akhirnya. wahaha


Test camera. Okay, not bad.

No comments: