Thursday, January 27, 2011

Hate this.

Aku bangun awal do hari ni. Bak kata Esah, pagi-pagi la rezeki senang dapat. Aku memang suka ayat tu. Hehe pagi tadi kakak aku memekak la pulak sebab kerja aku tidur je kat rumah ni. Aku tension, aku bangun terus. Lagipun kejap lagi aku ada kelas driving which is aku sangat cuak lagi nak bawak kereta on road. Fucking scared! Gear 1 pun terkial-kial, apa entah lagi kalau nak naik turun bukit kan? Tapi aku fikir satu jela, semua orang boleh bawak, takkan aku tak boleh sahut cabaran kot? Nothing is impossible kawan!

So dia text aku tadi, eh aku text dia dulu kot. Entah la, pape jela kan. Hahaha so dia cakap dia pergi holiday kat AFamosa Melaka hari ni dengan starbucks partner. Gathering macam tu la. At first, aku mcm biasa jela. Dia memang patut pergi holiday pun sekarang ni, asyik kerja je memanjang. at least pergi holiday hari ni boleh release tension kan?

Then bila aku pikir balik, Oh eh Melaka! Ex dia study situ la. Lupa pulak. Memang bodoh la kalau tak jumpa kan? Sebab sampai sekarang they still contact each other. I was like oooh okay fine. Buat bodoh lagi dengan dia. Pretending that I'm all okay, padahal memang jealous. Aku kena bertahan dan bersiap sedia sekarang ni dengan apa yang akan terjadi selepas ni. Mungkin drama lagi? Hahaha siot.

Dah la nak out, baik aku mandi sekarang. Cerita ni buat tension je. Bye!

No comments: