Tuesday, January 25, 2011

Here we go again.

Petang tadi pergi makan @AlRawsha, Kampung Pandan with mom and birthday girl. The arabian foods were awesome! Trust me, especially for those who is craving for Nasi Briyani or Kebab so much. Mai la datang sini.


The best one.


Front view.


And its meeeeee. Nasi banyak nak mati ok!

And the great news is..

Esok driving class start pukul 1. Ya allah akhirnya aku tak perlu bersusah payah bangun pagi lagi. Aku suka betul bila kelas start waktu macam gini, baru layan beb. Betul tak? haha. Well dulu zaman sekolah paling benci kalau kelas pagi. Mesti takde mood langsung, lagi-lagi first period ADD MATH. classmate aku tahu la kenapa, wahaha. Rindu zaman belajar doh. Hadeh

Finally he admit it. Aku dah lama tunggu dia cakap benda tu. Dan akhirnya, dia berjaya membuka mata aku dengan seluas-luasnya. Hmm I just need time to accept the fact. Why so serious? Aku malas nak fikir benda ni doh, lets have some fun here!

No comments: