Thursday, January 27, 2011

Its not fair!

Apa lebihnya Singapore daripada Malaysia? Ye, dari segi kemajuan tu memang ada beza. Aku pun takleh nafikan benda tu. Tapi kenapa semua artist yang best-best mesti perform kat Singapore je? Padahal Malaysia dengan Singapore tu dekat nak mati dah woi. Alahai, setakat lalu Woodlands dengan Tambak Johor tu bape minute je dah sampai dah. Aku tak puas hati betul.

Ke sebab Malaysia terlalu demand? terlalu memilih mana artist yang takde tattoo, music band yang easy going? Oh tidak. Aku benci betul.

Tu je nak cakap sebenarnya, bengang sebab tengok semua flyers concert yang best-best, mula-mula dah excited lah kan, band ni nak datang siot. band ni nak perform weh gila ni! tengok punya tengok, live in Singapore. Too baaaad! Bye!

No comments: