Friday, January 14, 2011

Old time

Aku sangat rindu dengan movie ni. Sangat okay!
Kira pertama movie indonesia aku tengok cerita ni lah.
Masa tu aku dalam darjah 1 ke 2 macam tu,
tapi time tu aku tak dapat feel sangat.
Bila tengok balik cerita ni, fuh memang sedih!
Lagi-lagi dengar puisi yang dibuat oleh RANGGA (Nicholas Saputra)

**harap-harap aku boleh ada puisi sendiri, ceh tapi suara takde.

No comments: