Thursday, January 20, 2011

Simple thing

Aku baru je habis tengok CSI New York @ channel 8. Waaaah best gila, dah lama tak tgk cerita tu. used to be my fav past tv series ever okay time kecik2 dulu. tak pernah tinggal langsung. so yea, i decided to call QUICKIE tonite to win the new album from Kanye West coz maybe my house phone number is kinda luck for us. Selalu dapat call la, at least.

Tapi bila pikir balik, KANYE WEST?!! What am I going to do with him? I mean his new album obviously. Aku tak minat dia pun macam aku minat Bruno Mars, hahaha! so aku padam niat untuk call Quickie tonite.. Kalau macam free ticket concert for Bruno Mars in Jakarta soon, album baru MCR ke.. haa itu memamg patut aku call. Definitely!

Aku dapat rumors mengatakan bahawa Bruno Mars akan datang jakarta april ni. Ye aku tahu mesti korang excited bila Justin Bieber datang KL april ni kan? Haa macam tu la apa aku rasa sekarang ni. And the bad news is why JAKARTA je? bila KL pulak? Please Bruno! I need to see you in live! Really need to see you singing "Just the way you are" and "Talking to the moon" infront of my eyes. Infront of my eyes, I repeat. Haha see how Bruno influenced my life so well now. Tak caya, tanya budak dorm aku. Hari-hari mesti dengar lagu dia. Addicted doh!

I'm going to watch Letters To Juliet tonite. No cry, please. haha toodles!


My new baby! I'm so dying to have my baby!


Bila kau nak kerja ni Jiga? Kalau tak kerja, mana nak dapat benda ni.

Aku dengar suara sumbang tu. Hahaha, oh tidak. Aku perlu kerja sekarang ni. Bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian jiga. Fuuuh I need to work! I need a job! Please help me!!!

No comments: