Friday, January 21, 2011

Smile :)

Semalam aku tak dapat tidur dengan nyenyak.

Dalam pukul 6 macam tu baru aku boleh tidur dengan sebaik-baik yang boleh. Hahaha. So, pukul 12 tadi aku baru bangun. The first thing aku akan buat bila bangun tidur, tengok jam pukul berapa then tgk handphone ada pape tak pastu baru amik breakfast macam biasa.

Well Faizul, Letters to juliet tak best sangat lah. Biasa je movie dia, The Notebook is 100 times better than letters to juliet. seriously. Wahaha.

Bila tengok inbox tadi..

Eh siapa pulak text aku ni dengan unknown number ni kan.

Baca je la. Pastu senyum sorang-sorang macam apa je.

"Hai Haziqah, saya dari care4 cheras. Nak tanya number account bank untuk masukkan GAJI. Kalau boleh hari ni, paling lambat esok sebelum tengahari. Thanks"

Happy jugak dapat text macam ni. walaupun tak romantik mana, tak kelakar mana. Haha tapi dengan hanya satu text ni membuatkan aku teringat kenangan-kenangan time kerja kat situ. Workmates yang gila nak mati. Kakak2 CC yang hmm okayla, but very strict! Mak guard yang selalu cari kesalahan aku especially bab dressing, roller yang supporting, mak cik cina yang suka sangat maki aku, mak cik melayu yang selalu tanya "Dah makan ke belum ni dik?", dengar customer punya cerita terutamanya tentang "Kenaikan Harga Barang" sampai aku dah boleh hafal dah harga minyak tu. Harga kacang, harga tepung.. Semua benda lah! Haha!!!

Berapa la agaknya aku dapat kan? Excited ni. Ok bye!

No comments: