Saturday, January 1, 2011

Webcam videos

Just finished my shower. I'm all pain now. Hate this moment! Err.

Btw aku baru belek-belek folder dalam laptop ni. then terjumpa satu folder penuh dengan webcam videos kami semasa di asrama. pada waktu tu, semua orang bawak laptop so kami turut serta sebab ingat bole online laju. guna wifi sekolah. tapi haraaaam, internet sekolah lembab nak mati. but kenangan aku dgn diorang masih terpaut dalam hati ini.

Huish, gelak sakan aku malam ni weh!! seriously!!! Tgk video dorang sumpah boleh buat aku sakit perut. Ketawa tak ingat dunia wa cakap lu. Ada yg bajet twilight die-hard fan, ada yg bajet bercinta, ada yang bajet suara sedap sangat bila nyanyi tu and macam-macam lagi..

Dan aku takkan lupa kita bertiga (Jiga, Wani and Syida) berani mati record time nyanyi dalam MP3 orang. MP3 ORANG WEH! Serious berani mati. Waktu tu tgh hangat dengan KATY PERRY. woish feeling gila nyanyi time tu, hanya kami bertiga mengerti.

Aku takleh nak upload video kat sini,buat sakat orang je. HAHAHAHA. Miss you guys so badly la weh, hadeh hadeh

No comments: