Friday, January 28, 2011

What I've done so far after finished my SPM.

Dah sebulan lebih jugak la aku duduk rumah. Boring gila.

So what I've fone so far after finished my SPM.

1. Pergi daftar kelas lesen.
2. Cari kerja merata tempat.
3. Kerja cashier carrefour for only 5 days!
4. Movie marathon
5. Online facebook memanjang.
6. Go on with my blog cerpen, and this blog.
7. Amik test computer, tapi gagal. untuk kali kedua baru berjaya HAHA
8. Belajar bersabar dengan kerenah customer
9. Hang out with old friends.
10. Pergi interview dengan Lalat.
11. Belajar memandu. Sucks to death!
12. Have fun with him. Aww you got me. haha
13. Movie lagi, lagi dan lagi.
14. Education fair - tak tahu apa yang aku bole buat.
15. Kemas rumah okay, anak dara kan?
16. baca novel-novel yang dah lama beli tapi takde masa nak baca
17. Got a new phone, BB is still on my way toodles!
18. Pergi massage badan dengan cikgu lesen aku. cool gila
19. Chill out at starbucks.
20. Going to Bruno's Concert soon!

Boring kan life aku sekarang ni? wahaha tak dapat dinafikan lagi. Fuuh letih jadi bosan. tetiba aku rasa macam nak duit doh sekarang ni. Malas nak mintak-mintak kat orang, serious segan. Esok nak cari kerja jap la, boring sial duk umah je! Ok bye!

No comments: