Tuesday, January 18, 2011

Whatever

Aku baru je habis tengok movie She's Out Of My League, aku tahu aku lambat. Movienya simple jea tapi bila ada Jay Baruchel tu aku jadi gila sekejap. Hahaha, dia selalu dapat watak "naive" macam tu. seriously. since daripada cerita knocked up and tropic thunder kot dia berlakon jadi bodoh-bodoh macam tu, tapi dia sangat cuuuuteeee dalam movie ni! I'm in love with him now..

I'm here AGAIN! Jobless. Lonely. Sleepy. Out of credits. Just makes me sick of it!!

Aku chatting dengan cik faizul pagi tadi (pagi la jugak), dia cakap baik kau buat bisnes dengan artwork kau since kau takde kerja sekarang. ye, aku tahu aku tak keje sekarang. Nak kerja tapi malas, nak duit tapi malas. Come on jiga! Aku macam interested jugak apa yang dia cakap dia. buat t-shirt handmade ke, bag handmade ke kan? macam cool, tapi aku kena ada modal dulu la kan.

So let see how I can do for it. Wish me luck! Toodles! xx

No comments: