Monday, February 28, 2011

15Mac

Anna Molly by Incubus is playing now. Aku bajet aku dengar playlist kuat-kuat dalam phone aku, rupanya betul-betul ada orang call. Ok, aku angkat call itu dengan tidak semangat langsung, dalam hati ku berkata, kau kacau tidur aku der! pergh

"Haziqah, akak dah depan rumah awak ni.. mana awak?"

Tengok jam, okay pukul 1. Aku terlajak tidur lagi. Mati aku. Apa lagi doh? kelam kambut jadinya. Main pakai apa yang nampak je kat wardrobe tu.

"Eh kak, aduhai. saya baru bangun la. Ehehe kejap eh.." (dengan slumbernya, cool tak saya? haha)

"Haih kamu ni haziqah. Apa nak jadi ni.. mak mertua taknak amik kau jadi menantu kang.. bla bla bla" (dah mula beleteh macam makcik-makcik kat kampung tu ha tapi cikgu ni fun gila, sempoi nak mati)


cool enough?
Saya tak nak jadi menantu sesiapa lagi pun. Hehe

15 March saya test JPJ, haih tak dapat la drive before birthday aku. Did I mention my birthday is on March? Haha yeap, that's why I love March so much eventho semua orang cuak nak amik result SPM, tapi aku happy bila March sampai.. Hihi

No comments: