Monday, February 28, 2011

18

Rata-rata semua perempuan baya aku dah mula pakai make up. Memang lawa kot diorang sekarang ni, sumpah lawa gila. Sampai satu hari tu, dia tegur aku. Aku boleh bantai tak kenal dia. Muka jadi berbeza bila dah make-up, aku tahu. Gosh, aku lupa aku dah 18 tahun doh. Its a perfect time. hahaha. but bila turn aku nak pakai make up ni ye? Hahaha, not now please, tak sedia lagi.

Takde nawaitu lagi, harap maklum.

Kepada semua yang excited nak amik result SPM pagi nanti, aku wish korang good luck la ye. Kira korang special dapat result awal sikit daripada aku. Hehehe.

Salam, selamat beramal! Nite nite!

No comments: