Sunday, February 13, 2011

The Beauty in You.

The Beauty in Ugly by Jason Mraz.

She’s so big hearted
But not so remarkable
Just an ordinary humble girl
Expecting nothing as we’re made to think
It’s a pretty person’s world

But you are beautiful
And you better go show it
So go look again
You gotta be true to your own
If you really wanna go to the top
Do you really wanna win
Don’t believe in leaving normal
Just to satisfy demand

Well if you wanna get free
And if you wanna do the passionate thing
And if you wanna get smart
For the sake of your heart and all
You should own your name
And stand up tall and get real
And see the beauty in ugly

Well you are fresh

Your face is fabulous
Don’t forget you’re one of a kind
When nobody’s checking the deeds you’ve done
And nobody’s hearing your cries
You make all the fashion statements


Ok aku nak habaq kat hangpa, semua perempuan dunia ini sangat cantik dari segi luaran mahupun dalaman. Jangan la asyik nak kutuk diri sendiri or rendah diri (well ini lah selalu aku buat hehe) kadang-kadang tu, memang takleh nafi la ada perasaan terancam bila tengok orang lain lagi lawa dari kita. tapi yang penting sekarang, yang paling penting la.. Just be yourself.

Ye kalau bercerita tentang beauty ni, kepala aku automatic teringat SONNET 18 by Shakespeare. Aku sangat adore poem ni sebab dia buat aku rasa cantik seketika (ini pengakuan yang sangat geli untuk tontonan semua). Tapi serious, tak tipu. Kalau la aku ni pandai English + suka mengajar orang, dah lama aku amik TESL terus macam IniAnwarHadi. Well, best kot sebenarnya course tu. Buat research on literature, dramas. Okay, sangat cool okay. But naaaah, this is not my thing!

The real beauty is from your heart. Ask your heart again.

1 comment:

lailytasha said...

style ;))) HAHAHAHAH