Friday, February 4, 2011

Dot.

#Warwick Avenue by Duffy is playing now.

Duuuush I'm still awake at this moment, do nothing. Bak kata adik aku, "Ika, kau sumpah macam kelawar doh!" Memang betul apa dia cakap. Pagi aku macam malam aku. Thats the way how I appreciate life to the bits. Hehehe. I admit, I really miss how things used to be. But I also can admit, that I've accepted the fact that things changed. I just miss the old us, feels like there's something missing. Aku rasa kau tak pernah rasa apa aku rasa. Lantak la weh!

So hari ni tak jadi balik Melaka sebab mama penat driving, nak suruh aku drive? Ceeeeh boleh jea, aku nak jugak rasa drive kereta auto kan tapi mak aku tak bagi. so esok pagi jela baru balik Melaka yang tercinta. Dah lama tak jenguk anak buah kat sana. Wait for me guys!

And yes yes.. Hari ni ramai budak PLKN baru sampai rumah.

Wani dah sampai dengan selamatnya semalam. Alhamdulilah, rindu budak sarawak ni sangat-sangat weh. Hahaha. "Dah lama tak berjumpa, rindu rasa hati ingin bertemu denganmu.." - lagu feveret bernyanyi ramai-ramai dengan budak dorm, lagi-lagi Esah. Esah,aku tahu kau feel gila bila nyanyi lagu ni, aku bole imagine suara kau yang sengau tu bila nyanyi lagu ni. Hahaha. So yea, chat dengan wani kejap tadi. and you know what, handphone dia sekarang sama dengan aku, cuma color je lain. Nampak sangat chemistry bond is very strong between us babeh.

Chat dengan Aji (Boyfriend lama saya sewaktu di bangku sekolah hehe) pulak lepastu, haha. budak ni tak berubah lagi doh. still dengan lawak-lawak dia yang buat aku gelak macam orang gila malam ni. Well papehal pun Aji, aku support kau selalu dengan misi baru kau tu.. Dah hot dah dia sekarang ni, hehe. Entah-entah dah kurus gila kan? Fuuuh.

Okay. Aku ketawa macam apa je bila type benda ni. hadeh =.=

Dear my barista, sorry sebab tak dapat pergi sana dengan u.. Haha bengang habis bila i cakap macam tu kat u tadi kan. my baaaaad, sorry okay. Apa kata kita tukar plan lain saja? I tau you pandai bab plan2 ni kan.. February dah ni, valentines coming soon! wink wink! :)


Thanks for this, gaspard.

No comments: