Friday, February 18, 2011

Malu

Belajar parking lagi hari ni. Tengah tunggu turn, tetiba kereta sebelah bukak cermin. Aku dengan hebatnya tengah menguap masa tu. Comel kan moment ni?

Driver 1 : Wooooooi
Me : Woih belajar gak kat sini? (Terkejut beruk aku nampak dia)
Driver 1 : Haa, kau bila test?
Me : Err lama lagi kot, bila dah sedia baru amik la. kau?
Driver 1 : Oh aku Isnin ni (Dengan muka annoying,gelak dengan bangga)
Me : Pergh cepat gila. Ok weh nak parking ni ha, good luck la nanti
Driver 1 : Okay..

Driver 1 itu ialah Bampit. Silalah gelak.

Haha boleh pulak jumpa Bampit kat situ kan? Serious aku dah malu gila sebab dia ni lain macam sikit. Classmate aku dulu tau sangatlah perangai megah dia tu. Ok, aku takkan lupa dia pakai sweater bulu pergi sekolah. Bajet sejuk je Malaysia ni kan? Hehe. So,mind set aku terus cakap jaga pedal jiga. jaga gear, jaga semua. jangan kasik malu siot.

Last-last, baaaaaaaaaaaaang. Tiang jatuh!

Driver belakang ingat aku nak blah. Bodoh, bapak malu sial. Aku stuck kat situ kot, buat muka naive gila. Tarik nafas panjang, bajet-bajet gamble dengan pakcik-pakcik kat situ. Aku tahu mesti Bampit gelakkan aku macam orang bodoh time tu. Aku dapat rasakan weh, aku dapat dengar gelak tawa dia lagi tu. Hahaha, kuat kan instinct aku? whatever! Tapi aku malu la. Hahaha

Hari ni penat nak mati, straight 3 jam la sial. Fuh.

No comments: