Tuesday, February 22, 2011

Broken Wings

- Adik aku dah jadi pengawas sekarang, pergh hebat!
- Bieber on CSI this 1 March? Like eeeeuw tolong la, nak komersial lebih
- Kisah tragis aku dengan tuition Estetika ngoks tu
- Kisah tragis 28 Februari menjadi saksi bagi kami, batch 1993.
- Baby bruno nak datang dah! 1 April ni je woi!
- Asking Alexandria and Eyes Set To Kill will be perform here soon! Yeah!
- Result SPM tak keluar masa birthday aku, selamat.
- Aku add cikgu BM yang paling garang nak mati time Form 1
- I have a very big mission with Elliza Ishak, you wait and see.
- Ramai orang dah ada blog, makin syok aku baca.
- Bila sedara mara dah ada FB, terasa macam raya kat kampung.
- He calls me back after 3 years dissapeared. Who do you think you are?

No comments: