Saturday, February 12, 2011

News Feed.

"I'm an addict for dramatics. I confuse the two for love.. You can tell me that you don't bend!" Liar by Taking Back Sunday.



Ok benda ni pun aku tak tahu nak tulis apa sekarang ni. Cool kan?

Hari ni saya betul-betul takde mood. Entah kenapa, maybe sekarang emosi memang tak stabil, harap maklumlah. so macam semua benda tak best, semua benda boring.. dan akhirnya semuanya berubah apabila aku tengok Raja Lawak tadi, wahaha. Ye, gelakkan la aku sebab aku layan Raja Lawak, suka hati hangpa la. Yang penting, aku ketawa bagai nak gila tadi. Hehehe.

Ok serious kali ni diorang buat lawak menjadi except for Leman. Aku still tak puas hati kenapa Leman selalu dapat nombor 1 dalam list. Eh kenapa aku cerita pasal Leman pulak ni? Haduyai hahaha. Bukan apa, diorang ni sebenarnya talented tau kalau nak dibandingkan dengan orang lain, berlawak bukan senang. nak bagi aku nangis, bukan senang. nak bagi aku ketawa, bukan senang. so diorang berjaya mengembirakan aku malam ni. Especially thanks to BALAS. Aku vote Balas walaupun aku tak pernah vote sms tu, haram jadah.

Last aku vote sms tu zaman Mawi AF dulu kot, pastu benti dah. Banyak kredit kena telan, akhirnya aku gak kena maki. Hahaha!

Baru je habis baca satu blog ni, The Other Khairul's blog. A big thanks to Elle for introducing me with this awesome blog. Blog ni sangat cool untuk semua gadis di luar sana, benda betul ni. Untuk guys pun okay jugak lah,but its kinda mushy mushy thing to read for guys. senang cerita la, blog ni lebih kepada cerita cinta. So yeah lelaki kan ego sangat bila bab macam ni? This dude, I mean the owner of this blog really knows how to write a post on love issue. Ceeeeh!

What is love again? Kahwin dulu, baru tahu maknanya. Hehehe!

No comments: