Thursday, February 10, 2011

The Notebook Reviews.

Malam ni kali ke 6 aku tengok cerita ni balik. Pergh cipta rekod siot. Sebelum ni cerita yang aku ulang banyak kali pun sampai takat 3 kali jela which is Stay Alive dengan Amusement. Hahaha.

Aku just nak share dengan korang semua. if tak tengok lagi movie yang sangat indah ni, pergi la download kat mana-mana website yang takde virus or pergi speedy beli dvd original dia terus. haha, sanggupkah anda? paling senang tgk online jela.

Ngehngehngeh. Movie ni kalau tak nangis walaupun setitik tak sah kot. Tapi aku try cover macho lagi menahan air mata ni. Buruk doh kalau aku nangis tengok movie. HAHA!

Boring sangat malam ni weh.. nak tido tapi tak ngantuk lagi so aku layan youtube jap. Then I found this cool video. The combination of best scenes in the movie. Take a look. Have fun. Pastikan tisu ada ye. Hehehe.


All the girls who love this movie so badly or maybe watching this video are thinking, "Gosh, I need a man like that." Agree?

Some of my fav quotes..

"If you're a bird I'm a bird."

"Why didn't you write me? Why? I wrote you 365 letters, I wrote you everyday for a year"

"So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We're gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you, for ever, you and me, every day. Will you do something for me, please?"

"Do you think our love can make miracles?"

Ok enough, off to bed now. Nak mimpi ada bf macam noah kejap. Hihihi :B

No comments: