Monday, February 7, 2011

OMG, He's cool!



HAHAHA I was laughing like hell while watching his video collections on youtube with my sista just now. He's kinda cute for me. I was like he's really damn cuteeeee, hahaha. I really love the way he talks in english. Well, no doubt la. He's doing TESL in Aussie now. Fuuuh semua benda aku tahu kan pasal dia ni? Sekarang dunia teknologi, semua info kita boleh tahu di hujung jari kan? Hehe. I tabik spring kat you bro! And yes yes yes, he's only 21! OMG!

Kenapa aku excited dengan mamat ni?

Sebab first dia speaking sangat best. Idea dia pun best. Dia sangat attractive. Pandai berlakon and buat lawak bangang. Wah puji beno aku dgn dia ni. Haha. Angau sekejap. Well yea, every girls love guys who can speak english that well and able to make us laugh all the time right? Girls love funny guys. Sebenarnya ada banyak lagi video dia kat youtube tu, tapi aku amat berminat dengan video dia yang ini sebab maybe pernah mengalaminya sendiri pada suatu ketika dahulu.

WELL DONE ANWAR HADI!

No comments: