Saturday, February 26, 2011

Plan kena terbaik


You can see my broken-hearted face here. Haha
Btw, this is my new boyfriend. Meet him, he's so crazaaay!

Aku sebenarnya ada plan something untuk masa depan aku kelak
Plan aku kali ni memang terbaik la wa cakap lu semua
Penuh dengan angan-angan, tapi InsyaAllah dengan izin-Nya, aku mampu.
Tapi segan la nak cerita kat sini sebab takut tak tercapai je!

Plan aku bukan nak ke restoran 10 bintang bersama si "kekasih"
Plan aku bukan nak ada kereta JAGUAR XJ X351 kesayangan aku tu
Plan aku bukan nak kahwin, dpt anak then tak rasa hidup remaja lagi
Plan aku bukan nak bercuti ke luar negara
Plan aku kecik je, tapi maknanya tak boleh dijual beli beb!

aku terasa macam aku ni dah besar gila kot. Fuh, matured habis! hmmm benda yang lepas biarlah lepas macam tu je. serious aku cakap aku malas nak amik tahu lagi. tapi hati yang menanggung ini, siapa yang akan faham? siapa je? yang aku tahu sekarang aku nak benda tu tersangat sangat. baru plan ni weh, belum ada apa-apa lagi aku dah excited lebih. haha bukan apa, kalau nak berjaya mesti kena plan terbaik kan? doakan aku berjaya ye nanti, demi masa depan aku beb. Amin.

P/S : 2 more days February will be end (such a damn month for me actually eventho everyone loves february so much, i know that. I just hate it okay? Please end fast please!) 11 more days to be a big girl! Can't wait for March yaw! :)

No comments: