Sunday, February 27, 2011

Rasyidah Kadis!

Ok aku sebenarnya tak tidur lagi ni daripada semalam. Serious tak boleh tidur siot. Petang sikit baru landing la. Haha. So pagi tadi, aku pergilah kedai beli roti, beli surat khabar, beli kuih-muih sikit untuk breakfast and ofcoz beli topap since banyak text aku tak dapat reply sebab takde credit.

Hari ni saya teman syida kadis texting sebab katanya dia boring dengar ceramah amali memandu tu. Aku pun nak hilang ngantok jugak at the same time. Baik kan saya teman dia texting? Hehe terasa macam comel pulak :P

Kami pun berborak-borak la since dah lama gila kot tak tanya khabar bakal koperal ni kan? Gosh, tak payah nak koperal sangat la weh. haha sampai satu moment tu.. aku ketawa bagai nak gila! Pecah perut sial bila cakap dengan syida ni. Aku rasa dia akan gelak bila tengok aku gelak, dan aku akan gelak bila tengok dia gelak. Faham kan? Well teman sekatil kan? The chemistry between us is very strong, faham sangat dia ni.

Benda sekarang yang boleh buat aku gelak sorang-sorang, tersengeh-sengeh time type benda alah ni sebab dia bukak cerita time kitorang planning vacation to Langkawi, kononnya nak enjoy lepas kita semua habis SPM. tapi sekarang habuk takde, we need time, just go with the flow.

R : Langkawi la der. haha jgn ckp psl langkawi bikin panas je

Me : Hoi langkawi, aku teringat aku dengan ko gelakkan sofee time dia calling hotel tu. Muka confident. Kita gelak mcm bodo, sofee buat muka.

R : Hahahaha time tu lawak macam woah. haha lawak gle bai. aku glak pasal macam seres je dye ckp. confident je.

Me : Hahaha lawak nak mati weh, macam confirm je kan. Tapi time dunkin donut kau tu aku paling takleh lupa la beb

*cencored part* -__________-

HAHAHA. Syida mesti tak kasik aku cerita pasal dunkin donut kat sini. Sebab aku dengan wani je memahami moment ini, wani jadi saksi time aku bantai gelak, serious lawak nak mati weh masa ni. Yang lain semua tengah sibuk belajar, padahal malam esok ada paper apa entah aku lupa dah.

But,it was really fun after all. Lawak gila nak mati. Serious aku tak boleh lupa every moments with her, with the rockafella babes, with the dormmates. Aku rindu nak gelakkan kau, oooops gelak bersama dengan kau. Hehehe.

P/S : Pergh tak caya aku tulis post special pasal kau beb. bangga tak syida? HAHA!

No comments: