Thursday, February 17, 2011

Lagu dalam jiwaku.

Survey yang aku soal,aku jawap sendiri. Syok sendiri kan aku? Hahaha.

1. Lagu paling sedih, kira kalau kau dengar, nangis terus tanpa segan silu.
Salam Terakhir by Sudirman, Namun Ku Punya Hati by Revolvers. Siyes sedih doh

2. Lagu feveret budak dorm
Mayday Parade's songs, lagu rock kapak Awie, Saleem, Spin, Spoon, Sudu

3. Lagu yang beri kau ketenangan
The Notebook main theme, Claude Debussy - clair de lune.

4. Lagu yang menemukan kau dengan si dia. Hehe!
You got me by Colbie Calliat

5. Lagu SPM. (Beri semangat untuk kau stay up)
Grenade by Bruno Mars, A7X's playlist.

6. Lagu yang kau rasa tak sedap langsung, tapi ramai orang suka
Kurnia by Mizz Nina feat Noh Hujan

7. Lagu yang kau kenal and dengar daripada Youtube
Rocket by Yuna. Itu first lagu aku dengar daripada Yuna. Hehe

8. Lagu yang boleh buat kau jadi orang lain
MUSE's songs. MUSE tetap no. 1 dalam hatiku! Music dia sungguh indah.

9. Lagu yang selalu bagi kau semangat bila kau tengah down
Fix You by Coldplay and Creep by Radiohead.

10. Lagu untuk wedding kau yang akan datang (Dah decide dah ni)
From this moment by Shania Twain, Falling Away With You by MUSE, Everything I do by Bryan Adams, I Don't Wanna Miss A Thing by Aerosmith, There You'll Be by Faith Hill and so on. Much love! <3

11. Lagu lama yang sentiasa baru dalam jiwaku
Honesty by Billy Joel and Careless Whisper by George Michael

12. Lagu pertama kau belajar main gitar
Falling Away With You by MUSE

13. Lagu yang wajib kau karok! WAJIB!
Tragedi Oktober - Awie kot. Haha tak bole blah kan? bukan apa, lagu tu ada maksudnya sgt mendalam. Kira kenangan lama yang bodo. -.-

14. Lagu pertama yang kau hafal lirik sampailah habis. Hebat.
Bukan Cinta Biasa - Siti NurHaliza (time kecik2 minat siti bagai nak gila do)

15. You've been tagged to do this survey. Enjoy!
Mak cik Faizul, Nadrah Annas, Esah ohoi, Aqilah, Alyn, Tasha, Abang dining yang dirindui, Mak cik kantin baru yang pandai buat donut tu.

1 comment:

alyn shahrom said...

okayy, aku lahh kan yang kene tag tuhh? ahhah :P