Thursday, February 17, 2011

28

SPM? Ceh lama tak dengar perkataan ni. Kalau tak, semua cikgu, mak aku, kakak aku semua cakap pasal benda ni. Sekarang aku dah berjaya menghabiskannya dan kini maka tibalah saat yang ditunggu-tunggukan, keputusannya. Fuuuh!

Well aku dengar cerita 28 Feb ni kan? Haha, ok JPJ aku 22. Orite la tu

Entah la, aku tak kisah pun bila result nak keluar, sebab aku tahu apa yang aku akan dapat. I mean I can see my future now dude. Haha, sial. Yang paling penting, jangan keluar time birthday aku. Aku berharap sangat benda tu takkan jadi. Woi birthday kot? Gila apa! Fuh tak nak weh. Pretty please.

Kepada lalat, sediakan kapal dan kita akan ke KLANG :P

No comments: