Tuesday, February 8, 2011

Suri rumah?

I tear my heart open, I sew myself shut and my weakness is that I care too much and our scars remind us that the past is real.. I tear my heart open just to feel!

Oh ye pagi tadi aku menjadi suri rumah yang berjaya. Untuk pengetahuan semua, aku bangun awal ye dan berjaya mengemas rumah dengan comel sekali! Bangga jugak jadi Jiga 2011 ni sebab aku ada nawaitu nak kemas rumah yang dah lama dia tak sentuh selama ni. Congrats to me again.

Penat jugak tadi. Ceh demi latihan yang sangatlah berguna untuk menjadi bakal isteri/ibu pada masa depan yang sangat cool kan? I wanna be the coolest mother in this earth soon! Hehe tapi ya kepenatan hilang bila dikenakan dengan kopi panas buatan sendiri dan baca dua benda alah ni. Pergh feel habis! Macam2 ada dalam buku ni wey, aku tak tahan gelak dah


ZAMAN FORM 5 2010 yang penuh dengan drama.

Alahai esok aku kena driving lagi. Bila datang part ni, terus mood takde. Entah kenapa, sebab stress kot tak dapat balance kaki ni. Kaki aku macam susah gila nak balance wey, kekadang bengang gak aku. Hadeh. I just want that license! seriously tak boleh tgk dah kereta depan rumah ni duduk diam je. wait for me my sayang :D

And the funny thing is, kawan aku join sekali esok, dia pun driving gak. so macam sekali la esok. Aku mohon kepada @Izzati Aqilah, jangan buat aku gelak macam apa je esok bila drive. Driving ni weh, bukan main game kereta token tu. Hahaha. Kalau nak gelak, gelak jauh-jauh, jangan sampai aku dengar tau. We will see then.

Much love, JIGA

No comments: