Tuesday, February 1, 2011

Updates

Aku takde mood sial hari ni. First sebab perut aku buat hal lagi macam dulu. Aku tak tahu kenapa dengan perut aku. Nak cakap angin, tak jugak. Entah la, so aku minum ENO Halia tu jela, ok sikit. Lepas tu, demam terus! Terbaik kan? Haha gila doh.. Petang tadi sumpah badan aku panas nak mati tapi sejuk. Demam buat sementara namanya. Hahaha

Then, bila Nuril text aku,

"AKU DAPAT TENGOK MY SISTER'S KEEPER HARI NI, YEAAAAH" sebab selama ni dia tak berkesempatan untuk tengok cerita best nak mati ni kat hbo. Kesian.

Aku macam.. Pergh wajib tengok ni, fyi ini kali ke-4 aku tengok movie ni balik kat HBO. Tak pernah jemu okay, dan aku akan keep on crying while watching this movie. Sangat menyentuh zahir dan batinku. serious doh. siapa yang dah tengok cerita ni, tahu la apa sebab yang boleh buat kita menangis macam apa je!

Eh btw, laptop lama dah siap repair. YA ALLAH sangat rindu laptop ni, aku tgh online guna laptop lama ni. Haha banyak gambar lama-lama yang boleh aku gelak macam ape je sekarang ney.. gambar form 1 pun ada lagi siot. serious lawak.

Off to Kuantan esok. Nad, tunggu aku ye!

P/S : I can't stop loving you!

No comments: