Sunday, February 27, 2011

Yes!

1. Yes! esok aku ada pra ujian memandu, lepas tu terus JPJ
2. Yes! aku dah ada cover baru yang comel gila untuk handphone aku.
3. Yes! aku baru makan big apple tadi (dah lama siot tak makan)
4. Yes! I can't move on without him (too bad hahaha)
5. Yes! aku dah start buat puisi aku sendiri (ceeeh ni bajet)
6. Yes! aku dah mula merepek, baik aku blah lu. Bye!

I really need that thing. Mama, please mama! Lepas Ika dah sambung belajar nanti, I will continue pay all the payments la, you don't have to worry. I can manage money by my own. Hello, I'm already 18 guys, time to move on and make a right choice for life. Pretty please ma, *buat muka kucing dalam The Shrek tu*


Kau rasa kalau aku buat muka comel macam ni, mak aku bole pertimbangkan tak?
Huhu aku harap mak aku baca blog aku ni. Please please please. Hahaha.

WEI ESOK RESULT KELUAR, WAHAHAHA

No comments: