Friday, March 18, 2011

AKU HARAP AKU..


Baby bruno sedih aku tak pergi concert dia.
Aku lagi sedih okay. Gosh.

AKU HARAP AKU DAPAT . . .
  1. lulus JPJ Isnin ni.
  2. kawal emosi aku masa nak amik result nanti
  3. beli beg yang aku dah lama usha dari jauh tu
  4. pergi pantai mana-mana untuk tenangkan hati ni. layan perasaan jap
Okay, saya sangat penat shopping dengan Encik Faizul yang sangatlah memilih bila membeli. Dapat jumpa dengan wani and cipod kejap je tadi, well ada banyak masa lagi weh. relaks sudah. lepas tu.. konon nak kerja dengan esah, tapi haram jadah!

I really need a long nap for now. Exhausted gila siot.

So this is my express note for you guys. Hehehe. Malas nak type. =.="

Mommy, I really need that thing. Please!
TIKL teachers and juniors, wait for my return this wednesday.
Baby Bruno, I love you so much, no matter what. I see you at KLIA!
Yuna, thanks for the treats! You are so sexy bitch.
Esah, you owe me one drink at starbucks ok!
Alyn, next time try again eh. You go girl!
Nadrah, I wont make you dissapointed on me. I try my best.
Syaida, please bring along the baby face tomorrow, hahaha
Bloggers, thanks for reading my blog. Banyak merepek, aku tahu.


The new logo tak cool kan? Can I have my barista to customize my drink?
I missed you archibald. :)

No comments: