Wednesday, March 2, 2011

Cecite cecite

Okay, akhirnya aku berjaya jugak tengok movie unstoppable and Hantu Kak Limah Balik Kampung. Paling nak sangat tengok cerita hantu kak limah tu la, sebab ramai cakap lawak gila nak mati. so macam tak puas hati, aku nak tengok jugak.

Unstoppable? What should I say eh?
ITS REALLY AWESOME! Aku tahu aku lambat, tapi takpe. At least aku dapat tengok. It's really amaze me every bits. It's actually good watch for those who feels so down at this moment like me, I mean.. less confident, heart broken, upset and sort of, cause this movie teach me that we should never ever give up in everything. We have to started and ended nicely. Sacrifice is one of the important element in life, well.. grow up guys. It's time to get, to feel, to have something that you ever wanted in your own life. No more conflicts, please. Life has just begun!

Hantu kak limah? Okay aku sanggup ni tengok kat youtube,hebat tak aku? haha. nak tunggu load tu, aku calling2 jap. Lepas rindu semua. Pastu baru boleh tengok dengan aman dan senang hati sekali! Yeay for me! Serious aku cakap, aku gelak macam nak mati pagi-pagi buta macam ni. Nasib baik jiran tak smash aku or mak aku beleteh kat aku lagi. Mama outstation sekarang, huu I already miss you ma, hope you doing fine there! I'm fine here, no worries okay. Bukan apa doh, aku gelak sakan sebab ada AWIE dengan JOHAN je. Omg cerita pasal Awie, aku teringat zaman gemilang aku ber-karaoke dengan si dia. Haha, mesti pilih lagu Awie. Aku selalu karok lagu tragedi oktober lah. Fuuuh feel habis!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA lawak gila, cecite cecite.

No comments: